søndag 14. august 2011

Spor ved Bandak og Folkestad skule

Da er vi i gang med trening igjen, etter en ganske så svak sommer når det kommer til hundetrening. Forrige torsdag var vi ved Bandak på treningsgruppa og trente spor. Vi gikk flere spor, blant annet et på asfalt. Blei overraska over at Alpha tok sporet på asfalten også - Imponert! På siste sporet var ho sliten, men ho kom seg gjennom løypa. Den nye sporslina (kjøpt samme dag) røyk på andre sporet, så det var ikke akkurat veldig kvalitet. Men stakk innom dyrebutikken og fikk ny og bedre line, så det ordna seg bra.

Vi la ut på nytt sporeventyr i går, denne gangen ved Folkestad skule. Der er det fint og variert terreng med morenebunn og furuskog. La ut et spor på ca 300 meter, som gikk i en stor u-sving. Siden jeg ikke har vært så flink til å trene på pinnene, la jeg litt tørrfor i sporet. Vel vitende om at Alpha ikke akkurat digger tørrfor, men det var det vi hadde for hånden denne dagen. Vi gikk først en tur med Alpha for å la sporet ligge litt. Alpha var svært ivrig på sporet og der det lå tørrfor, stoppa ho opp litt for så å haste videre. På slutten av sporet var Alpha rett og slett sliten, men ho gikk sporet helt nøyaktig med super driv - så det er jo forståelig etter et svært bra spor. Vi var veldig fornøyde med Alphas innsats! Spørs ikke dette mest er en sporhund ja.

1 kommentar:

  1. Nå må du oppdatere snart! Jeg har ikke sett dere på kjempelenge, selv om det er mest min skyld som ikke kom på trening;) Si ifra om du vil gå tur/trene/legge opp spor en dag da! Jeg vet ikke om jeg gidder å gå helt til oterholt, men det er noen gode sporområder littegrann nærmere -Kaja og Yoric

    SvarSlett